Administratiekantoor Knorren in Drachten en Assen verzorgt al meer dan 25 jaar de boekhouding en fiscale zaken voor veel kleine en wat grotere ondernemingen en particulieren, voornamelijk in het noorden van ons land. Als het klaar moet dan gaan wij voor u door tot het uiterste! Bel 0512-523746 of 0592-347075.

Administratiekantoor
Knorren

Over ons

Wij zorgen voor 

Bij Administratiekantoor Knorren kennen  wij In ons werk een grote mate van flexibiliteit. Als het klaar moet, dan doen wij er alles aan om dat voor een klant te realiseren, ook al betekent het dat wij soms tot wat ongewone werktijden moeten doorgaan.

Man achter computer, bezig met de boekhouding.

Persoonlijke aanpak 

Wij vinden het belangrijk om mèt elke klant (ondernemer of particulier) te bepalen wat de juiste ondersteuning is. 

Wij komen naar u

Wij komen graag naar u toe om u vrijblijvend toe te lichten hoe wij u kunnen helpen met de boekhouding.

Alle informatie in beknopte vorm over ons administratiekantoor direct downloaden in uw browser en dan opslaan of evt. afdrukken?

Ons team

Meer dan 25 jaar geleden legde Jannie Knorren de basis voor haar administratiekantoor, nu heeft haar zoon, Richard Bijstra de leiding over het kantoor.

Het team van Administratiekantoor Knorren.nl
Bij fiscale zaken gaat het altijd om geld betalen of terugkrijgen. Op de hoogte blijven van de regels is dus belangrijk.

Vereffenaar 

Ons kantoor kan ook als vereffenaar optreden bij het opheffen van b.v. een vrijwilligersorganisatie of een V.O.F. In zo’n situatie wordt vaak gekozen voor de inschakeling van een vertrouwde, onpartijdige en terzake deskundige derde.

Kennis up-to-date houden 

Wij raadplegen niet alleen de vakliteratuur, maar wij volgen ook seminars e.d. op ons vakgebied houden ons op de hoogte van alle veranderingen op fiscaal gebied. 
Om een voorbeeld te geven:

Belastingen zijn gebaseerd op vele regels. Jaarlijks komen er (soms meermalen) fiscale veranderingen op allerlei gebied. Het ene jaar mag je iets aftrekken, het andere jaar juist weer niet. Het ene jaar is iets toegestaan en het jaar daarna staat hier een boete op. Zo worden de regels constant aangepast, soms verbeterd, maar soms ook niet….

Een vereffenaar aan het werk bij het opheffen van een VOF of een vrijwilligersorganisatie.

DRACHTEN

Administratiekantoor Knorren

Hornleger 8, 9203 EK  Drachten

tel. 0512-523746 

Email

KvK : 56962282

Administratiekantoor Knorren is Snelstart gecertificeerd.

Wij zijn Snelstart gecertificeerd, maar kunnen desgewenst ook met andere programma’s werken.

ASSEN

Administratiekantoor Knorren

Smetanalaan 280, 9402 XM Assen

tel. 0592-347075 

Email
KvK : 56962282


©  2021 Administratiekantoor Knorren